Bolestná ztráta

Bolestná ztráta

Anotace: .

Ztratil jsem lásku
nenašel ji někdo z vás?
omluvte že se mi tak třese hlas
nejsem do teď zvyklý bez lásky žít
doufám že brzy se objeví zas
Z ničeho nic prostě zmizela kamsi
musela mi asi vypadnout z kapsy
nebo mi utekla, však nevím proč
na příští lásku dobrý pozor dám si
Autor Manni3, 13.11.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CORONATION, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ulož si ji ke mě, na dobrý úrok..ST!

13.11.2009 15:14:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí