Sněhová...

Sněhová...

Anotace: Nejsem básník, či poeta... snad se bude líbit:o) ***mějte se rádi***

Když pohlédku z okna ven,
vidím jednu barvu jen,
je tam jenom jedinná,
velká bílá peřina,

jak jen studí a též zebe,
spadla náhle ráno z nebe,
mě u srdíčka nic nestudí,
já teplo cítím na své hrudi,

jak krásný pocit v sobě mám,
všechny city tobě dám,
obímáme se uprostřed zimy,
a mě docházejí žertovné rýmy,

a když ukončili sme tu něhu,
na tvář mi spadla vločka sněhu,
no co k tomu mám ještě dodat,
jen asi...chtěla sem se mu cellá oddat
Autor Gamy, 26.11.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí