Duševní kocovina

Duševní kocovina

Anotace: o včerejšku...

Já v depresích se nořím,
mám své sny
a ty právě bořím.

Umění milovat,
umění žít,
umění tancovat
a whiskey pít.

Vánoční kofola,
medový tabáček,
krouží se dým dokola
a tulí se miláček.

Teplo je na těle,
v duši však chladno,
ač miluji tě,
soustředit nejde se snadno.

Ty to nevidíš,
já však cítím,
že nezahrneš mě kvítím.

Miluji tě, a přitom mám strach,
že ty mě milovat přestaneš
a zůstane mi duševní krach.

Pátek 13.11.2009
Autor Grizzzelda, 13.11.2009
Přečteno 393x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, blue, jedam, Quigleika, Kristine Clary-Aldringen, Larey, Pevya, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...miluj, buď milována a nemaluj čerty s krachy na zdi jako grafiťák...

13.11.2009 23:17:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí