Odpust mi prosím!

Odpust mi prosím!

Anotace: ...díky včerejšku už to neni jako dřív:-(

Tečou slzy po mé tváři,
brečím jak malá holka.
Ta moje velká blbost
do srdce mě bodá!

Zasloužím si tuto bolest
a já to dobře vím.
Jsem hrozně velký sobec
a za chyby zaplatím.

Chtěla bych vzít zpět
všechna moje slova
a chtěla bych žít dnešek
celý s tebou znova.

Kdybych měla šanci
a zázrak by se stal.
Já bych tady nebrečela
a ty by ses smál!

Nemusel bys pochybovat
o tom, jak ráda tě mám.
Netrápil by ses
a tedka nebyl sám.

Prosím odpust mi,
na dnešek zapomen.
Chytni mě za ruku
a polibek mi dej!

Lásko chci se změnit
a nebýt taková.
Nikdy nechci ztratit tebe
a přestat tě milovat!
Autor Bereniké, 14.11.2009
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí