Mé lásky

Mé lásky

Anotace: Být se ženou je skoro vždy úžasné...

Má první láska byla zdravotní sestra
naučila mě dávat první pomoc

pak jsem chodil s právničkou
společně jsme studovali zákony

první žena byla metematička
po nocích jsme derivovali

stal se ze mě vzdělanec

současná žena je politička
libuje si, když ji šoustám do řitě
Autor Robby Hartmann, 15.11.2009
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí