Došlo mi to...!?

Došlo mi to...!?

Anotace: Pro mého bejvalého!...je to spíše text k písničce než básen...

.Došlo mi to konečně,
To, že už jsme sami.
Jedeme dál bez sebe.
Lásko ted mě můžeš zabít.
Já už ti nejsem dobrá
a ty nejsi dokonalý.
Tak mi řekni popravdě
je to bez princezny dobrý?
Nemůžu dál takhle žít,
bez tebe a bez rodiny.
Nemůžu uvěřit
tomu co sme zahodili!
Zabil jsi naše srdce
a možná tě to i sere,
tak se k tomu postav čelem
a řekni mi promin Baby.

.To se nikdy nestane,
abys tohle vyslovil.
Máš svojí hrdost
tak radši taháš pistoly
a chceš se mstít holce,
která je pro tebe vše,
pro kterou si žil
a s kterou bys rád byl!

.Neboj už nebudu bránit
tomu abys nás zničil.
Stejně by to nepomohlo,
nemá mě kdo chránit.
Nemám komu věřit
a nemám koho milovat,
nemám se komu svěřit,
ani za koho bojivat.
Už jsem jenom já
tady na světě a sama,
když mi říkáš "chybíš mi"
je to jenom sranda!
Jsem asi jenom hračka,
se kterou se skvěle hraje.
A jestli to tak není
tak pro pravdu něco dělej.

.Ukaž mi, že jsem něco víc
neztratíš tím vůbec nic
jen třeba pochopíš.
Co pro mě znamenají
slova Martin Pokorný!
Autor Bereniké, 15.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí