Nepřestaneme milovat

Nepřestaneme milovat

Anotace: poděkování Ondrovi za jeho inspiraci.

Nelehkou větu vymýšlím,
nad vztahem k Tobě přemýšlím.
Že jsi nejhezčí holka kterou znám,
já Ti své srdce a lásku dám.
A tohle přiznat musím Vám,
že až zvony svatby zazvoní nám,
já budu vědět,že milovat už znám.
Postarám se o Tebe a Ty to dobře víš,
každou noc před spaním o tom sníš.
Pak přijde rodina,milá a krásna
a naše budoucnost bude ti jasná.
Až spolu zestárnem,budem jen cestovat,
my se vážně nikdy nepřestanem milovat.
Autor smutnej.ďáblík, 15.11.2009
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Bereniké
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně krásný:-*

15.11.2009 16:54:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí