Třeba se někdy sejdeme

Třeba se někdy sejdeme

Anotace: věnováno Míšovi....kluk kterýho mám fakt moc ráda a nezaslouží si aby se tolik trápil.....možná pro ty jeho krásný oči.

Na dalekou cestu se vydávám,
v každé situaci se tě zastávám.
Ty to necítíš,
že ráda tě mám?
Ty to nevidíš,
jak na tebe koukám?
Když si mi poslal tu tvojí zprávu,
docela dost sem si namáhala hlavu.
Přemýšlela jsem nad tím,
jak to myslíš,
že třeba,možná
něco ke mě cítíš.
Nebo snad ne?
Kdo ví jak tahle situace dopadne?
Víš jaké je dívat se na to jak se směješ?
Je to nádhera.
Víš jak se mi blbě usína?
Chodím spát za šera.
Časti si vzpomínám,jak spolu sme se smáli,
jsem ráda,že aspon tyhle vzpomínky navždy mi zůstaly.
Jednou se naše cesty rozdělí,
každý bude mít svůj život který bude žít,
já z toho budu chvíli v prdeli,
pak už mi dojde,
že já nebudu tě mít,my asi nemůžeme společně snít.
Chci abys věděl,
že at tahle situace dopadne jakkoliv,
že když mi zavoláš,
já pomůžu ti kdykoliv.
Ráda budu vzpomínat na chvíle s tebou,
třeba se někdy sejdeme,jednou...
Autor smutnej.ďáblík, 15.11.2009
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Larey, Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí