Já, princezna...

Já, princezna...

Anotace: zklamaná...doufající...

Jsem jako princezna krásná, zakletá,
která na prince už odmala čeká.
Ta, které jediný dar je psát,
ta která doufá, ta co chce milovat.

Princezna co čeká na vysvobození,
čeká týdny a týdny, nic se ale nemění.
Čeká, kdo by ji ze spánku probudil,
kdo by ji láskou, něžnými city obnažil.

V hloubi duše doufá, že nečeká marně,
čeká a doufá, že neskončí na dně.
Lásku ona vždycky chtěla,
ale pravda je občas trochu jiná...
Autor Lady Elleana, 15.11.2009
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí