Ty

Ty

Anotace: netřeba rozvádět

Jsi vzduch, když nestačí mi dech
Jsi rytířem v mých snech
Jsi motivace, když mi docházejí síly
Bez tebe se den ke konci jen pomalu a nudně chýlí
Jsi naděje, když umírá má víra
Jsi světlo, když obzor tma pomalu svírá
Jsi oheň, když svět kolem chladne
Jsi voda, bez které květina vadne
Jsi barevný obraz a druzí jsou jen stíny
Když choulím se k tobě, je svět kolem nás jiný
Jsi můj život, který nenechám si vzít,
protože bez Tebe nemohu být!
Autor Tyssi, 15.11.2009
Přečteno 713x
Tipy 1
Poslední tipující: no.signal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí