Naděje

Naděje

Anotace: *

U mého srdce jsi zazvonil,
na prahu duše jsi stál,
nad námi létali démoni
a já tě pozvala dál.

Jaro nám přineslo souznění,
léto nás láskou spoutalo,
podzim se pere s nepřízní
do zimy naděje pramálo...

Přesto jsem stále s Tebou,
při Tobě v dobrém i zlém,
ve dnech, kdy chmury vedou,
věřím, že spolu s tím hnem.

Mám v sobě horu naděje,
věřím, že štěstí se vrátí,
k dobrému všechno dospěje
cesta se před námi zlatí...
Autor NováEli, 16.11.2009
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, CORONATION, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný..:o)

16.11.2009 07:52:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí