Dosnívám život

Dosnívám život

Anotace: achjo

Rudý flek na bílém zlatě
uprostřed něj já
mráz mě oběhl
a zavírám oči
s bytím jsem ještě stále spjat.

Štěstí
pocit kterého nedosáhnu
bez Tebe to nejde
odcházíš mi
..odcházím Ti
snad aspoň pro Tebe
z tohoto rozhodnutí něco vzejde.

S posledními zoufalými pokusy srdce
o nemilování
Tebe
o bití
a sebe
udržet ještě chvíli v tempu
sním.

Sním o nás
o čisté lásce
jemné na dotek
úsměvy
polibky
pohlazení
a plno lichotek
plamínek v tvých očích
chci mít.

Srdíčko už nemůže
dál bít pro Tebe
polib mě naposled
a neplakej
i když vím že budeš
tak se u toho prosím
alespoň usmívej
ať si lehce
dosním svůj život
který nebude s láskou
nebude s tebou
který..
nebude.
Autor Larey, 16.11.2009
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Bíša, harmony, carodejka, hašlerka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju..

16.11.2009 19:55:00 | Larey

Tratíme a zas poznáváme, jedna láska zvadne ale druhá v zápětí rozkvétá, tak se netrap, až příjde ten správný čas, pokvete celá louka jenom pro Tebe!Moc pěkně jsi báseň napsal.

16.11.2009 19:03:00 | carodejka

owo..tak to máš za ST...překrásný závěr..

16.11.2009 14:16:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí