Bez krve

Bez krve

Anotace: ...

Ztracené roky už ztratili svůj lesk,
opouští mě pláč a stesk,
brzy budu v ráji bez slunečního pohlazení,
oblečená v černých šatech
a v probuzení dlouhých roků bez něhy.

Andělé už dávají mi hold,
svými trubkami hrají smutný moll,
vzdušným polibkem pochopíš formu mého smutku,
nad bolestí tichého skutku,
i ďábel diagnostiku podal.

Proč jsem plná pochybností na poli mrtvých?
Dokážeš mi vysvětlit kdo za to může?
Nechci se ti ukázat zlomená,
pokud Tvé srdce po mě touží najde si mě,
a potom se spolu zase dokážeme smát.

Krvácím...
Autor Without Love, 16.11.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí