Nevěra

Nevěra

Anotace: je pověra, když vás někdo nemiluju věrnost vám ani dát nemůže..

Nevěra

Řekni mi co cítíš, když se s ním miluješ,
Celý náš vztah, jenom si maluješ,
Jednou tě tvoje lež, jako smrt dostihne,
Každý kdo věřil ti, navždy tě zavrhne.

Nevěřím zradě a bojovat chtěl bych,
Celý náš osud nám zničil tvůj vzdych,
Přemýšlím nad tím, co pro nás znamená,
Když láska bezmocně, zvedá jen ramena.

Stejně jak noc umírá nad ránem,
Tak i já usínám a šeptám nám ámen,
Ať zrada co jsem cítil, navždy mě opustí,
Zlá je to zábrana, brání nám ve štěstí.

Tak jako puška jsi, co hledá svůj cíl,
Jak výstřel bez rány bereš mi dech,
Stejně tak konec náš, se naplnil
Zas jsem tě ztratil, mám navždy pech.
Autor koboldek, 17.11.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí