Uvíznuv..

Uvíznuv..

Anotace: .. v černé díře

Uvíznuv v černé díře s hvězdou
jsem zpocen, z ní je žhavé těsto
vír z objetí nás nepustí ven
prostor pořád je víc zakřiven

roztéká se mi mezi prsty
mám srdce její z plazmy v hrsti
chce k mému, dlaně prohoří mi
jak luk tělo mé cit napřímí

srdce v srdci nám cestu razí
odtud pryč jak před paparazzy
vylítnou z černé díry zvratky
kopnu ji, mé ať zná podpatky

a zajiskří se všemi směry..
byl jednou lhář, teď nevím který
řekl, že hvězdy nejsou živé
ať dí, já vrátím co nejdříve

žhavé tělo k žhavému srdci
z milodarů hvězd chci ho stlouci
vždyť srdce hvězdy milované
žije.. to vše je láska zvané
Autor Petbab, 18.11.2009
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, isisleo, Mbonita, Psavec, hašlerka, nejsembásník, Květka Š., labuť, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí