Úsměv

Úsměv

Anotace: to nepotřebuje komentář

Úsměv

Stojíš, stojím.
Díváš se i já se dívám.
Trošku se bojím
a na Tebe se usmívám.
Seděl jsi naproti mně
a do očí ses mi díval.
Stál si se mnou v zimě
a jen ses jemně usmíval.
Chtěli jsme sami být,
ukrást si ty chvíle.
Chtěl si se mnou jít
a zas ses usmíval mile.
Jen ten jediný čas patřil nám,
jen vzpomínky na polibky mám.

Stojím, stojíš.
Dívám se i ty se díváš.
Cítím, jak se bojíš,
že mé pocity znáš.
Díval ses upřeně
na mou strast a můj žal.
Díval ses jak stěně
a nevíš, cos to udělal.
Mlha v mých očích
a nevnímám svět.
A z pohledů tvých
zbylo pár žalostných vět.
Těch pár chvil a úsměvů mi stačilo,
aby mě tvé srdce dočista zničilo.
Autor Juřinka, 19.11.2009
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí