Takhle či opačně?

Takhle či opačně?

Anotace: ..aneb vyměněná slova

Pohled z okna
Modré z tebe
Ve své srdci
Mám jen nebe

Pohled k slunci
Rudá tvář
Vidím stále
Tvoji zář

Přišel večer
Témné války
Vprostřed srdce
Bouří dálky.

A nebo…

Pohled z okna
Modré z nebe
Ve svém srdci
Mám jen tebe

Pohled k slunci
Rudá zář
Vidím stále
Tvoji tvář

Přišel večer
Temné dálky
Vprostřed srdce
Bouří války
Autor MissLucy, 20.11.2009
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Solitude
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí