Lásko,miluji tě

Lásko,miluji tě

Anotace: Nevím,co k tomu napsat

Pro tvůj úsměv šel bych světa kraj,
pro tvůj polibek bych našel nový ráj.
Osmý div světa ve tvých očích já jsem objevil,
co lásku nádhernou ve mně probudil.
Za to já ti zlatíčko děkuju,
věř že tě šíleně miluju.
Chybíš mi lásko čím dál víc
a já už nevím jak ti to mám říct.
Miluji tě lásko má,
j
s
i pro mne vážně jediná...
Autor Rebelka21, 21.11.2009
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí