Jsi

Jsi

Anotace: Láska je potulný kouzelník.

Jsi sluneční paprsek ve vlnách líné řeky, nota dne,
jsi stín lesa, s vlasy rozhozenými po korunách stromů,
jsi jeho tůň, s tichem v očích.

Jsi rozkvetlá jabloň, s jásavostí jara,
raní mlha nad kajem.
Uléháš mi do náruče,
tvé slzy kanou lásce do dlaně,
jako tvá slova při setkání, Marion.

Jsi pole, já oráč,
dlaněmi tě orám,
jsi hodina pravdy,
vteřina nekonečnosti, do slova spoutaná.
Víš, jakého slova?
Autor Hombre, 21.11.2009
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí