Posedlost

Posedlost

Anotace: člověk se někdy musí vykřičet ze svých citů..byť je to sprostě..

Doprdele, Miluji tě.
Chcípni, žárlím na tě.
Kurva, nesnášímtě.
Jenže to ještě moc
pohání mou posedlost.
Posedlost děsnou,
ale i krásnou.
Když tě vidím,
Pohledem tě ubijím,
ráda tě však míjím.
Sežrat tě láskou chci,
Do třetice všeho dobrýho říci.
Ty nesnášíš mě ještě víc
a já vím, že z toho nebudu mít už nic...
Autor Coccinella, 21.11.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí