"Lásce"

"Lásce"

Anotace: ...tak trochu vyčítavé díky...

...

když ze slůvek a chtění
stavěli jsme Tobě základy
a TY za naše snění
jsi zakopala znovu svoje poklady

když ve vonavých chvílích
rozprostřely do klína jsme Tobě touhy
a TY v pohledech milých
jsi zhasnula ten plamen pouhý

když špitali jsme si svá kdyby
tak na srdci jsme hřáli si TĚ jako hada
a potom když nastali chyby
jakoby ukázala si nám záda

však do duší si zatala nám drápy,
a s bolestivou grimasou
však neměnil bych přesto ani chvíli,
a o NÍ co vyrostla z kvítků něžných
ted vyprávějí telegrafní dráty,
a o chvíli v níž utonul jsem,
když zahlédl jsem ve studánce ,
Tvůj pohled milý

...
Autor chalcedon, 21.11.2009
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí