Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Básen o jedné bývalé lásce...

Bez tebe jde sice můj život dále,
Ale v mém srdci jsi stále.
Miluji Tě k zbláznění,
Ale spolu jsme jen v mém snění.
Ruku v ruce jdeme cestou svou,
To je ale sen..v realitě jen slza za slzou.
Chci Tě zase líbat,v Tvém obětí se skrýt.
O tom všem,ale můžu jen snít..
Autor Eresiel, 21.11.2009
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí