Anděl

Anděl

Anotace: Když bolí srdíčko......

Potkala jsem anděla, byl užasný, milý, nádherný - z jeho očí zářilo zvláštní teplo, pod doteky jeho rukou jsem se rozplývala a potom mu to nejcenější dala...Kdybych se lépe dívala a v andělovi dábla poznala, tak bych teď tolik nelitovala..

Sama pelišku ležím, medvídka držim, je však jen plyšový a díky tomu slzy mi po tváři stékají. Jsi tak daleko a přitom tak blízko, tak proč mému srdci je tak teskno? Miluju Tě tím to je...
Autor Rebelka21, 22.11.2009
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí