Láska

Láska

Anotace: Láska je cit

Láska je cit,Láska je něha,
pro každé stvoření je lásky třeba.
Láska je risk,Láska je jistota,
ten kdo ji nepozná,žije bez života!
Láska je štěstí,Láska je smutek,
měl by ji každý chtít,je jí tu dostatek.
Láska je nevědomost,Láska je poznání,
všíchni kdo jí nechtěj vidět,do pekla se naklání!
Láska je smutek, cit, nevědomost, sázka,
jsem zvědavý kdo mi poví,co je to ta LÁSKA ?!?!
Autor Sloow, 23.11.2009
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, klajusenka, Tanzania
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí