Věčnosti

Věčnosti

Anotace: I kdyby se svět ztratil s námi stále zůstává

V každém tonu vichřice,
žilky protkanými krví
já cítím tvé něžné ruce
tvojí krví tvojí.

V noci plné rádostí,
v tvých očích plných starostí.
Já nebojím se obejmout,
a rozplynout tvé chmury.

Vždyť život nemá konce,
vedle tebe mé slunce.
Já každým dnem s tebou vycházím,
a večer střežím tvůj dech,
když pomalu sladce usínáš.

Nemusím ti každým dnem,
říkat, že tě miluji...
ale mohu ti slíbit,
že to pokaždé uvidíš v mých očích.

Čas nemá už hranice,
již zratil svou tvář,
já chci s tebou velice,
navždy žít dál.

Navždy a ještě potom lásko moje...........
Autor Goethe.one, 23.11.2009
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusím ti každým dnem,
říkat, že tě miluji...
ale mohu ti slíbit,
že to pokaždé uvidíš v mých očích.***st

23.11.2009 22:30:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí