Svíce naší lásky

Svíce naší lásky

Anotace: napsáno 6.6.2008

Láska je jako svíce,
když se o ní nestaráme,
tak uhasne
a pak srdce prázdné máme.

Avšak, když se o ni zajímáme
a přikládáme do plamene,
to pak lásku větší máme
a život s láskou s námi se žene.

Pak má větší plamen ta naše svíce
a je naděje, že neuhasne,
že máme lásky více,
tak snad nezhasne...
(tak se snažme)
Autor Terra130, 25.11.2009
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí