Finanční /či citová/ krize

Finanční /či citová/ krize

Anotace: nerozumím co je zamilovanost neb vše jsem ztratila

bylo by krásné opět snít
nic však nejde jako chtěla bych
nic hezkého mě nehřeje
nikdo není můj princ

nic není jako by mělo být
žádné lásky mámení
jako kámen bez tepla a naděje
nic není jak by mělo být
zamilovanost odešla do deštivého dne
kam mi byl upřen přístup

nechápu jak bych měla v tomto světě žít
když ani zamilovanost se mi do srdce nevleze
ztrácím více než získala jsem
mluvím jako obchodník v době citové krize..
Autor Kelyn, 26.11.2009
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí ani jednou z těchto krizí netrpím, ale nikdá neřékám nikdá, postihnout to může každého.

04.12.2009 11:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí