V prdeli s dechem

V prdeli s dechem

Anotace: .

Ležím na posteli (nebýt mě, byla by prázdná) a počítám
stěny svého pronajatého pokoje. Bůh nasadil cenu hodně
vysoko, ale není komu si stěžovat.
Rozbíjím samotu reprodukovanou hudbou
a svým smradlavým dechem.
Dech. Zůstal mým nejvěrnějším. Vydrží se mnou až do konce.
Nebýt něho, nikdy bych se přes tohle moře smutku
nedostal.

Bez něj bych byl úplně v prdeli.
Autor Tecka 2, 26.11.2009
Přečteno 498x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to ze života, který si na nic nehraje, smrdí to člověčinou, nežijeme holt život v cukrárně a dámy prominou - proto to taky velmi často není žádná prdel.***

26.11.2009 19:57:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí