Rozchod

Rozchod

Anotace: kdysi dávno ...

Proč láska časem vyprchá?
Možná je to tím, že na ní musejí být dva.
Rozchod prý bolí v každém věku
a já už od tebe neuslyším žádnou krásnou větu.

Tak a teď je všechno v háji
zmatek v duši mám
a motýlci v břiše nelítají
si taky tak sám?

Prvotní okouzlení kamsi zmizelo
odletělo s andělem lásky.
Mé srdce je teď čerstvě raněno
a Ty budeš obdivovat cizí krásky.

Chybí mi Tvůj hlas, polibek, objetí i gesta
Tvůj úsměv, pohled jakým se díváš.
Copak už není žádná jiná cesta?
Uvidím ještě někdy jak usínáš?

Zůstaneš v mém srdci napořád
a nehledej v tom žádný řád.
Autor sinoraLee, 26.11.2009
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Lili Holiday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí