Chci.....

Chci.....

Anotace: Tohle je moje zatím poslední,napsala jsem ji včera v noci.

Chci se dívat do Tvých očí,
chci se s Tebou stále smát,
líbání chci měnit s řečí,
chci vědět,že máš mě rád.
Chci být s Tebou ve dne v noci,
nechci,aby to byl sen,
chci Tě vlastnit ve své moci,
jenom s Tebou štastná jsem.
Já milovat Tě nepřestanu,
ani kdybych musela,
má láska má velkou cenu,
dost jsem pro ní zkoušela.
Chci v srdíčku Tvém své místo mít,
chci s životem Tvým být navždy spojena,
chci,aby jsi nademnou,jako anděl toužil bdít
a bolest v srdci,byla zhojena.
Autor Rebelka21, 27.11.2009
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí