Buď......

Buď......

Anotace: Tohle bohužel není moje,ale je to i tak moc krásné.

Buď mou touhou,která srdce svírá,
buď mi nadějí,co neumírá,
buď mi prstýnkem,s kterým smím si hrát,
buď mým teplem,co mě může hřát,
buď mým přáním,které smím si přát
a já si přeji:BUĎ MOU!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 27.11.2009
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí