Měsíc nezapadá,ale odchází

Měsíc nezapadá,ale odchází

Anotace: ................

Někdy ani nevím, co to znamená
ale tuším, že na mě sáhla smrt
myslím, že se jí vysmívám já
ale uvede mě v omyl
jsi tu, protože mě bavíš
ještě stále, ale sama víš
jak je přízeň vrtkavá
a měsíc nezapadá, ale odchází
odejdeš jako měsíc
a budeš za sebou ztrácet
listy jeřabin
Autor Elvíra Adamsonová, 28.11.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí