Co je láska?

Co je láska?

Anotace: .

Láska
řešení hádanky odvěké
stvořené člověkem
který nechápe
s bolestí spojení
jsme pro lásku stvořeni
tak mladí
a přeci víme že lásku
nic nenahradí
budem pro ni bojovat
a budeme jí věřit
budem ji v srdci střežit
aby neopustila
nikoho z nás...
Autor Manni3, 28.11.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí