Chtíč

Chtíč

Anotace: ...

Láska má jediná
v mlze je ztracená
kolem nás všech se už upíná strach
lásku mít na dosah
na dotek jediný
chtíč není nevinný
lásky je vrah
matka od rodiny
utekla za jiným
láska se promění na chvíli v prach
hledám tě uprostřed bezmezných hříchů
a nic
žiješ pro tu naší smutnou hru
bez hranic
láká tě vůně té posedlé touhy
však nic není navždy
a život je dlouhý
jak cit
ostnatý drát kolem mého srdce
chce útěku tvému proto zabránit
a hlídat tě dál tam kdes chtěla být
tak šťastná...
Autor Manni3, 28.11.2009
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí