My dva.....

My dva.....

Anotace: Krátké,ale krásné,ostatně jako všechna vyznání lásky.

Já jsem já a Ty jsi Ty,
dohromady jsme to MY.
Spolu,to jsme jedno srdce,
které buší velmi prudce.
Jedna duše,jedno tělo,
zůstat navždy by to mělo,
protože se rádi máme a
lásku sobě přísaháme!
Autor Rebelka21, 28.11.2009
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí