Nech mě odejít

Nech mě odejít

Anotace: Pro TEBE

Má lásko,
odemkni mi dveře a nech mě odejít.
Nevyčítej činy a nech mě prostě jít.
Neobjímej, prosím a nehlaď moji tvář.
Nekřič na mě, lásko, že jsem jen sprostý lhář.

Netrucuj a neplač, takhle to nemá být.
Jenom mě obejmi a nech mě odejít.
Neubližuj, nenič a zkus se pousmát.
Zkus naposledy mi svůj něžný pohled dát.

Nechej mě jít a odpust, co všechno jsem Ti vzal.
Odpust mi, lásko, že jsem si s Tebou hrál.
Setři si slzy, vždyť pořád tady jsem.
Nelituj, lásko moje, že spolu nebudem.
Autor lllhanus, 29.11.2009
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: Tygropes, susana načeva, Larey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život sám,všelijaký kejklíř,který to s námi lidmi ale nezbedně koulí.Každý den nové humberto či nová paleta pestrobarevného údivu:-)

19.12.2009 22:54:00 | susana načeva

Hezky napsané, smutné, jo to je život...

30.11.2009 12:48:00 | Agatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí