Slyším

Slyším

Anotace: ...

SLYŠÍM
Slyším tiché nebe plout,
vidím stromy mraky.
Slyším srdce,která bolí
a mě bolí taky.

Slyším bolest,žal a smutek,
nikde neroní se smích.
Každý hrozný skutek spáchal,
každý udělal hřích!!

Teď ten soudný den už nastal,
každý tiše spí.
Kdo však větší hřích udělal,
už nám nikdy nikdo nepoví!!

Venda Křivánková 30.11.2009
Autor ewisalent, 30.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí