Ještě mi trochu času zbývá

Ještě mi trochu času zbývá

Anotace: ... o lásce skutečně vše ...

O lásce řekla jsem vše,
co jsem chtěla.
Snad někde v hloubi mne
ještě jsou slova utajená.

Ještě mi trochu času zbývá ...
Autor Hančí, 01.11.2004
Přečteno 784x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí