tak co mám dělat?

tak co mám dělat?

Anotace: o tom jak,co,kdyby

Sbírka: o tobě

tak co má být?
nic se nestalo,všichni chceme být šťastný
každý hledá to svoje,ale co je moje?
moje místo po tvém boku?
moje místo ve všech těch krásných slov co zpíváš,
když slunce zapadne
a já chci být taky tak šťastná
když vejdu do tvých očí,co se pak stane až mě spatříš?
poznáš,že to jsem já?
tu co hledáš a vlastně ani nevíš,že jsi mě našel-
máš mít oči dokořán,
sebrat co se naskytne a vědět,že to potřebuješ.
poslouchat můj hlas,šeptá ti,aby jsi šel dál a doufal,že
já tě uvidim a budu tě chtít.
tak moc tě chci a potřebuju,nahlas se to neříká
potichu přešlapuju,vyčkávám co bude dál?
nechci ti přiznat svoje slabiny,těžko se mi pak usíná,
když víš co máš semnou dělat z toho já jsem neklidná,
nevypočitatelná..
chci abys věděl,ale né abys říkal
chci abys mě znal,ale přitom tápal
nechci skončit v náruči,která mě bude chtít,jen když to
sama vyžaduje
chci být tou jedinou ,první a poslední,která ti pozná
všechno na očích
chci být jediná,která ti naslibuje
chci být jediná od který vyžaduješ
chci být první s kterou zažiješ
chci být jediná kterou potřebuješ
chci být jediná na kterou nikdy nezapomeneš
chci být poslední se kterou mě budeš podvádět.
rozmysli si co mi řekneš ,nerada zapomínám a mám
sloní paměť.
všechno ti dám,co čekám?
čistý stůl,
opětované city-chabá slova,
posedlost,chtíč,stálost,vášeň,city,city,city...
za kolik mi stojíš?
kolik do mě vrazíš?
miláčku,všechno se počítá,slova,činy,
nádech-pohled-výdech,sliby,sex-skutek utek.
za co mě máš miláčku?
miláčku kdybych stále v koutě,co mi všechno ujde?
kdo mě najde?
kdybych byla taková jakou bys mě chtěl mít,co mi pak
zbyde?
miláčku,co mi zbyde,když ti dám co chceš?
počítej správně,nenech se zlomit,
na všechno nejsi sám-počítám s tebou,láska,sex,vášeň,
posedlost,chtíč,nenasytnost,ospalí oči,vybíravá slova,
smyslnost,dobré větrné podmínky,samota ve dvou,
neskutečně moc povzbudivých nocí-co ještě?
city,ano-jsme na to stejně.
podtrženo sečteno-co ti dál můžu dát?
a co ty mě?
Autor erksova, 04.12.2009
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí