JsI jAkO SlUnCe...<3

JsI jAkO SlUnCe...<3

Anotace: Pochopit je lehké ale aby dokázalo odmítnou srdce?...to je příliš těžké.

Ty a tvůj smích,
to je jako v zimě sníh.
Jen letmo se tě sem tam dotknu,
mráz už si tancuje po dvorku.
Vločky se už snášejí k zemi,
o tobě stále po nocích zdá se mi.
V zimě znamenáš pro mě slunce,
které zahřeje mé zmrzlé ruce.
Celého tebe chci mít jen u sebe,
když se usměješ,jakoby se rozjasnilo nebe.
Přestává sněžit,
a já mám krásný pocit.
Zase tam stojíš,
a cigaretu kouříš.
Kdykoliv se na ten růžek podívám,
láskou omámená denodenně bývám.
Odpoledne jdeme společně ven,
jakoby se splnil muj dávný sen.
Celou dobu z tebe nezpouštím oči,
zem se kolem mě najednou točí.
Proč o tobě musim jen snít,
a nikdy tě nemůžu mít?
Znamenáš pro mě vším,
co uděláš se srdcem mím?
Pouze tvé rozhodnutí ukáže,
jak jsem na tom vážně.
Stačil jediný pohled,
a zamilovala jsem se ihned.
Prosím dej mi jednu šanci,
tožím bejt na blízku tomu slunci.
Autor Angel of Darkness, 04.12.2009
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí