Konec?

Konec?

Anotace: ...jak se ukázalo už po několikáté - slova nejsou všechno...

jak lehké je věřit tomu,
když někdo říká miluji tě,
pak však přijde bod zlomu,
a ty slova zabíjí tě...

jednou tohle přijít muselo
jen jsem si to nepřipouštěl snad
u mě smutno, u něj veselo
teď potřebuju zas hromadu rad

nikdo mi však neporadí
na všechno jsem zase sám
jsem jak nástroj co nikdo nenaladí
jsem nic - jako je bez obrazu rám

už na to fakt nemám síly
tohle je furt dokola
jako běžec co nikdy nedoběhne k cíly
jako hipík co stříhají ho dohola...

dostalas mě do svých spárů
a pak vyrvala mi srdce z těla
tohle je hodno zlých pánů
jenž berou si z žen jen těla

chápu...

...chceš se také státi realistkou
žít tak že tě nic nětíží
vydat se svou vlastní stezkou
co tu mojí NIKDY nezkříží...
Autor Henry Chinaski, 05.12.2009
Přečteno 362x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí