Ke hvězdě..

Ke hvězdě..

Anotace: .. Proximě

Ke hvězdě Proximě
chci, je mi zima
když u Slunce si mě
nikdo nevšímá

Země se vzdaluje
je pouhá tečka
tmy mě zahaluje
bezedná léčka

k nejbližší hvězdě chci
je mi líp u ní
vždyť odtud ke Slunci
dovidím, trůní

ze všech hvězd nejblíže
ač zřím jen třpytku
snad řas mých vějíře
nestrhaj nitku

lásky mé, slz páry
stoupaj nad koulí
Proxima Centauri
slane mou solí
Autor Petbab, 06.12.2009
Přečteno 408x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Markéta Hl., enigman, Simísek, Psavec, Sýkorka07, floreciente, hašlerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oh... Centauri Proxima
jak jsi moje...
jak jsi má...

ač vzdálená

08.01.2010 21:12:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Proxima je hvězdný trpaslík.-

06.12.2009 21:58:00 | Psavec

Proxima je hvězdný trpaslík.

06.12.2009 21:58:00 | Psavec

líbí

06.12.2009 19:06:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí