Lásko

Lásko

Anotace: popis lásky :)

Lásko moje nestálá,
krutá, zlá i něžná,
svůdná, hříšná, milostná
a určitě ne běžná.

Lásko moje sváteční,
dnes ne a zítra ano,
sladká, hořká, dychtivá,
jako nedělní ráno.

Lásko moje bezedná,
a plná po okraje,
horká, vlažná, ledová,
zavřená bráno ráje.

Bráno ráje zamčená,
na věky na řetězy,
ten kdo se nikdy nevloupal,
nad tebou nezvítězil.
Autor Vesper, 07.12.2009
Přečteno 677x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí