Lesní romance III. část

Lesní romance III. část

Anotace: strach, ale i zvědavost pomáhají princezně, dát se s něčím do řeči, třese se, mohlo by jí to ublížit, ale slova byla hřejivá...

„Kdo jsi, pane tajemný?
Tvůj hlas je tak podivný,
Ale proslov tvůj dojemný
i skutek tvůj je nadějný

Velmi zvláštní jsou tvá slova
Jsou skutečná, nebo snová?
Možná, že je to jen únava,
nebo jen má přání marnivá.

Je to tak moc krásné,
Že o mé trápení se zajímá
Něco velmi tajemné
Co hluboký mužský hlas má

Ukažte se, chci vás vidět
Znova vaše slova slyšet
nemějte se za co stydět
Nechci si vás jen vymýšlet
Autor Aka Kiss, 08.12.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí