Ty chvíle, kdy..

Ty chvíle, kdy..

Anotace: Ty chvíle,kdy jsme spolu jsou pro mě vším..

Ty chvíle,
kdy mě k sobě tiskneš,
Ty chvíle,
kdy do ucha mi špitneš.

Ty chvíle,
kdy mě poznáváš.
Ty chvíle,
kdy Lásku Naší uznáváš.

Ty chvíle,
co nestačí Nám celý den.
Ty chvíle,
kdy je místnost beze stěn.

Ty chvíle,
jsou Naše něžné hříchy
A tyhle řádky Lásko,
to je mé Díky...
Autor Lenny, 29.11.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí