pro tebe pohlazení

pro tebe pohlazení

Anotace: i sms se dá duše pohladit,

Otázku si sobě kladu,
proč chci psát teď básničku?
snad úlevu v tom psaní najdu,
a ulevím si srdíčku.

Touha má je hladit tebe,
slovy aspoň po duši,
mým přáním je ať verš tě hřeje,
jak když lásku svou máš v náruči.

Měj tak pocit hezký-krásný,
z jemného to doteku,
že na tebe někdo myslí,
to cítit by mělo být z mého projevu.

A tak hladím duši tvojí,
ať vzbouzíš se či usínáš,
neodhadnu zda o to stojíš,
ale já ti to pohlazení posílám.
Autor bobi bobie, 30.11.2005
Přečteno 768x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Takováhle sms by potěšila každého, pohlazení přijímám :)

21.07.2009 13:47:00 | BARBYE

Jo taky mám pár človíčků, kterým píši veršované sms. A dělá mi rados, že je to potěší. :o)

13.05.2006 12:56:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí