Osud na oblázku

Osud na oblázku

Anotace: Poznat lásku chce každý.

Osud na oblázku




Těžko usínáš,
když na lásku vzpomínáš.
Hlavou se ti honí plno myšlenek,
mysl máš plnou domněnek.
Myslíš na ní neustále,
trpět nechceš nadále.
Chceš poznat štěstí,
chceš poznat lásku,
chceš najít osud položený na oblázku.
Osud si najde tebe,
tak jako slunce nebe.
Do kapsy ti skočí,
od teď je tvůj mluvčí.
Nakládat s ním musíš jemně,
čestně a bezbolestně.
Bez tebe nic nesvede,
ale po cestě tě povede.
Sešle ti lásku,
mladou krásku.
Ty štěstí si přitáhneš,
a rukou smůlu odtáhneš.
Lásku poznal jsi,
samotu zabil jsi.
Autor LordSet, 10.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Pešulka, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí