Tiché ráno

Tiché ráno

Anotace: ...

Trápíš mě a není v tom účel,
Skláníš se, však dál by si kráčel.
Jistota, že za tmy jsem sama,
Srdce, s ránem najde si pána.

Díváš se k zemi a omluvu spřádáš,
Víš dobře to a v srdce se vkrádáš.
Soudnost, už dávno odkráčela,
Nechceš jen, abych se rozbrečela.

Bez strachů a můžu stát pevně,
Kouzelná jsem a dívám se hravě,
Krásná, před novým dnem.
Nevíš, jestli jsem jen pouhým snem.

Není tu strach a není tu důvod,
Není to kouzlo a není to podvod.
Hra, jež se hrála, již pravidla nemá,
Ta, jež se smála, s láskou teď sténá.
Autor Tiki, 11.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Nomad, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí