Mým snem jsi byla Ty

Mým snem jsi byla Ty

Anotace: Snění o lásce.

Mým snem si Ty



Můj sen jsi byla ty,
můj sen byl život s tebou.
Sny se plní,
ale jen některé.
Vím, že tenhle zůstane jen snem.
Snem bez budoucnosti.
Ale snít je tak nádherné,
zvlášť když sním o tobě.
Ten sen mi zlomil srdce,
neboj ty za to nemůžeš.
Můžu si za to sám,
já si to nechal snít.
Ten sen byl úžasný.
Byla jsi tam a já také,
měli jsme dům a svůj vysněný život.
Kdybych mohl jen bych snil,
snil bych o nás dvou.
S tebou mohu být jen ve snu,
jen ve snu.
Ale nezapomenu na tebe,
nikdy.
Mé srdce patří tobě,
ve snu i v životě.
Teď mne omluv jdu snít.
Autor LordSet, 11.12.2009
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí