Proč....

Proč....

Anotace: ....

Jsem sám a stracený odsouzen k věčnému bloudění.
Říkám si proč proč se tohle všechno děje,proč
se mě krutej osud zase směje.Proč mi tě vzal a já tu
zůstal bez tebe ztracen a sám.

Co jsem komu udělal,že se krutý osud
kemě takhle zachoval
Vzal mi tu kterou jsem miloval
převelice a kterou už nebudu
smět vidět více.

Vyrval mě jí z náručí,ač pevně jsem ji držel.


(dál už nemužu psát pač pro slzy mé nic nevidim a pro bolest mou nad strátou mé milované dál nemohu )
Autor Davael, 11.12.2009
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Cassandra, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžu jen říct...Nikdy to nepřestane bolet

17.12.2009 01:45:00 | Cassandra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí